Juffen- en meestersdag / Wingerd’s Got Talent

Yvonne KruithofAlgemeen of Social Schools, Groep 1-2a, Groep 1-2b, Groep 1-2c, Groep 1-2d, Groep 3a, Groep 4-5b, Groep 4a, Groep 5, Groep 6, Groep 7, Groep 8

Vrijdag 6 juli jl. was een feestdag! Naast dat alle juffen en meesters hun verjaardag vierden, waren er ook veel optredens bij Wingerd’s Got Talent. De ochtend werd gezamenlijk geopend op het schoolplein. Eerst werd juf Annet in het zonnetje gezet omdat zij dit jaar al 40 jaar als juf werkt. Klik hier voor meer foto’s en het filmpje.

Nadat de kinderen alle juffen en meesters hadden toegezongen, was het tijd voor het ballonnen spel. Alle juffen en meesters hadden een ballon om de enkel gebonden en ze moesten bij elkaar de ballon kapot trappen. Op het filmpje kan je zien welke meester of juf uiteindelijk heeft gewonnen.

 

De groepen 1 t/m 4 mochten op het schoolplein blijven en optreden voor de ouders, opa’s, oma’s en andere belangstellenden.  ‘s Middags mochten de groepen 5 t/m 7 hun talenten vertonen. Na het zien van de film kunnen we met trots zeggen: De Wingerd heeft veel talenten!

Elke groep vierde de verjaardag van hun meester en/of juf op hun eigen manier. Zo ging groep 6 midgetgolfen. Groep 7 heeft mokken en bordjes beschilderd in het wijkgebouw Trefpunt Oost en heeft groep 8 een fietstocht gemaakt met diverse leuke en gekke opdrachten. Het was een hele geslaagde dag!

Via deze weg willen de juffen en meesters alle kinderen en ouders bedanken voor de leuke presentjes!

Hieronder de verschillende albums:

Ballonnenspel juffen en meesters

Wingerd’s Got Talent groep 1 t/m 4

Wingerd’s Got Talent groep 5 t/m 7

Juffendag onderbouw

Juffendag in groep 1/2c

Juffendag in groep 7

Meesterdag in groep 8