Samen leren voor ’t leven, met oog voor de wereld en de toekomst!’

De school

CBS de Wingerd is een school voor protestants christelijk basisonderwijs die open staat voor alle gezindten en levensovertuigingen. Onze school is gelegen in Ridderkerk-Oost en is makkelijk en veilig bereikbaar.
De Wingerd streeft naar een hoge kwaliteit van onderwijs, waarbij wij de kinderen willen laten opgroeien in een democratische, warme ‘mini maatschappij’ met aandacht voor ieders individuele talent en eigenheid.
Hierbij zijn ouders ervaringsdeskundige van hun kind en leerkrachten de onderwijsprofessionals die het kind het beste kennen als leerling. Een gedeelde verantwoordelijkheid dus, met altijd een centrale plaats voor het kind. Binnen deze verantwoordelijkheden hebben we respect voor elkaars expertise en rol, waarbij we in een positief leef– en leerklimaat continu bouwen aan een optimaal partnerschap en schoolsucces voor ieder kind.

Ons adres:

Da Costalaan 1
2985 BC Ridderkerk

Directeur: Sandra Wennekendonk

E-mail school: info_wingerd@pcpobr.nl

De school valt onder de Vereniging voor Protestant Christelijk Primair Onderwijs Barendrecht en Ridderkerk en bestaat uit 10 basisscholen in Barendrecht en Ridderkerk.

Secretariaat:
2990 AE Barendrecht.

Bezoekadres:
Achterom 70
2991CV Barendrecht.
telefoonnummer: 0180-620533.
www.pcpobr.nl

Graag tot ziens op onze school!