CBS “de Wingerd” valt onder de Vereniging voor Protestant Christelijk Primair Onderwijs Barendrecht en Ridderkerk en bestaat uit 10 basisscholen in Barendrecht en Ridderkerk.

Ouders kunnen lid worden van deze vereniging voor een (minimale) bijdrage van 10 euro. De helft van dit bedrag komt ten goede aan de school van uw kind en is vrij besteedbaar door de school.

Als u lid bent kunt u meedenken en meepraten over onderwijs en in het bijzonder kunt u betrokkenheid tonen met de school van uw kind.

Veel ouders helpen bij allerlei activiteiten, daarom stellen wij een goed overleg met de ouders op prijs. School en thuis moeten in elkaars verlengde liggen.

Naast de gebruikelijke activiteiten, zoals Christelijke vieringen, vinden onder andere plaats: excursies, projecten, bibliotheekbezoeken, crea-middagen, sportdagen en werkweken.

Secretariaat: Postbus 217
2990 AE Barendrecht.