‘Uitdagend onderwijs met ruimte voor eigen initiatief’

De school

CBS “de Wingerd” is een school voor Protestants Christelijk Basisonderwijs en staat open voor alle gezindten. Onze school is makkelijk en veilig bereikbaar.
Onze school is gelegen in Ridderkerk-Oost. Onderwijs en opvoeding vergt een gezamenlijke aanpak van school en ouders om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen. Wij willen daarom een schoolomgeving creëren waarin onze leerlingen alle optimale kansen krijgen om zich te kunnen ontwikkelen tot gelukkige mensen. Uitgangspunt in ons dagelijks handelen is het Christelijk geloof.

Geef alle kinderen alle kansen is onze missie.”

Ons adres:

Da Costalaan 1
2985 BC Ridderkerk

Directeur: mw. S. Wennekendonk

E-mail school: info_wingerd@pcpobr.nl

De school valt onder de Vereniging voor Protestant Christelijk Primair Onderwijs Barendrecht en Ridderkerk en bestaat uit 10 basisscholen in Barendrecht en Ridderkerk.

Secretariaat: Postbus 217
2990 AE Barendrecht.
Bezoekadres:Achterom 70
2991CV Barendrecht.
telefoonnummer: 0180-620533.
www.pcpobr.nl

Graag tot ziens op onze school!